Δελτίο Τύπου: Συνεργασία Fashion City Outlet – Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Το Fashion City Outlet αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία ενισχύει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Παράρτημα Λάρισας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Οκτωβρίου που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και είναι αφιερωμένη στην πρόληψη, τη σωστή ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των γυναικών.

Με σύνθημα «Αφορά όλες τις γυναίκες, αφορά όλους εμάς. Ενημερωνόμαστε και προλαμβάνουμε τον καρκίνο του μαστού.», το Fashion City Outlet συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, παράρτημα Λάρισας και από τις 23 έως και τις 29 Οκτωβρίου, μέρος των εσόδων του Fashion City Outlet θα διατεθεί υπέρ των σκοπών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Παράρτημα Λάρισας.

Επίσης, με την επιστημονική συμβολή της Επίκουρης Καθηγήτριας Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κας. Αντιγόνης Πουλτσίδη, το Newsletter που αποστέλλεται μέσω email σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση από το Fashion City Outlet, θα περιλαμβάνει απλές και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη αλλά και τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Η κα. Πουλτσίδη σημειώνει πως «η πρόληψη είναι το σημαντικότερο όπλο μας έναντι στον καρκίνο του μαστού!» και παραθέτει πολύ χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για όλες τις γυναίκες.

«Ευχαριστούμε πολύ το Fashion City Outlet για την πρωτοβουλία στήριξης των δράσεων μας, δηλαδή την οικονομική ενίσχυση της φιλοξενίας των οικονομικά αδυνάμων ογκολογικών ασθενών σε ξενοδοχεία της πόλης μας,  προκειμένου να ολοκληρώσουν τις θεραπείες τους. Προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν το Fashion City Outlet και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του έργου μας» δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Παράρτημα Λάρισας κ. Ράνια Σουλτούκη.

«Με αφορμή τις ημέρες αυτές το Fashion City Outlet  υποστηρίζει την προσπάθεια και το έργο του παραρτήματος Λάρισας, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, και μέσω αυτού όλες τις γυναίκες δίπλα στις οποίες η Αντικαρκινική στέκεται καθημερινά», δήλωσε η Διευθύντρια του Fashion City Outlet κ. Μαρία Γρηγοριάδη.