Ο κόσμος της Playmobil ήρθε στο Fashion City Outlet!

Ο κόσμος της Playmobil ήρθε στο Fashion City Outlet!

 

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Playmobil έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί, και όχι μόνο, επισκέπτες του Fashion City Outlet από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021.

Μοναδικά εκθέματα της εταιρείας Playmobil φιλοξενούνται στους διαδρόμους του θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου και φέρνουν μαζί τους λίγη από την χρυσόσκονη των παραμυθιών, πολλά παιδικά χαμόγελα και μια αισιόδοξη διάθεση!

Τα Playmobil έρχονται στο Fashion City Outlet με το εντυπωσιακό κάστρο του Novelmore, τον χρυσό Δράκο και την τεράστια Ρωμαϊκή Γαλέρα για να βρεθούν κοντά στους μικρούς τους φίλους, πάντα με ασφάλεια, καθώς όλοι οι χώροι και τα καταστήματα του Εκπτωτικού Κέντρου λειτουργούν τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες από τους αρμόδιους φορείς οδηγίες ασφάλειας και προστασίας.

Μικροί και μεγάλοι, στο ενδιάμεσο των αγορών τους στα καταστήματα, μπορούν να θαυμάσουν το εντυπωσιακό κάστρο του Novelmore με τους πύργους, τους ιππότες και την πύλη του. Μπορούν να βρουν τον μεγάλο δράκο με τα φωτεινά μάτια που φυλάει το σεντούκι του θησαυρού και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει, όμως οι γενναίοι ιππότες έρχονται και είναι έτοιμοι για επίθεση! Το φανταστικό ταξίδι συνεχίζεται με την τεράστια Ρωμαϊκή Γαλέρα που «οργώνει τα κύματα» των διαδρόμων του μοναδικού εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας.

Εκτός από τα πολύ εντυπωσιακά εκθέματα της Playmobil στο Fashion City Outlet μπορείτε να αγοράσετε και παιχνίδια της Playmobil από το pop up κατάστημα Επιλογές for Kids, που προσφέρει όλο τον κατάλογο παιχνιδιών της Playmobil, κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι!