🔎 🦖Γίνε Παλαιοντολόγος Δεινοσαύρων για μια ημέρα!

🔎 🦖Γίνε Παλαιοντολόγος Δεινοσαύρων για μια ημέρα! To Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου θα βρίσκεται στο Fashion City Outlet το Σάββατο 22/10 από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και το Σάββατο 29/10 από τις 17:00 έως τις 20:00 το απόγευμα!

Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους για να μάθουμε για τους Δεινόσαυρους μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γίνε Παλαιοντολόγος Δεινοσαύρων για μια ημέρα»! Κατά την διάρκεια της δράσης θα υπάρχει μικρή έκθεση απολιθωμάτων ηλικίας εκατομμυρίων ετών, καθώς επίσης και μεγάλες κασετίνες με απολιθώματα όπου το κάθε παιδί θα μπορεί να αγγίξει αληθινά απολιθώματα και να αναγνωρίσει σε ποιο είδος ανήκουν! Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια παλαιοντολογική ανασκαφή και να ανακαλύψει δόντια και νύχια από τους αγαπημένους θηρευτές! Στο τέλος του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε παρέα τον μαγικό κόσμο των δεινοσαύρων!

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην έναρξη του προγράμματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 50 παιδιά / Σάββατο.

🚌 ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά κάθε Σάββατο από όλη τη Θεσσαλία με τη χρήση ιδιωτικού λεωφορείου. Για κρατήσεις θέσεων, δείτε εδώ: https://www.fashioncity-outlet.gr/free-ride/.