Ο απίθανος κόσμος των δεινοσαύρων ζωντανεύει…στο Fashion City Outlet!

Το Fashion City Outlet προσκαλεί μικρούς και μεγάλους dino-lovers σε ένα μοναδικό ταξίδι στην συναρπαστική ιστορία των δεινοσαύρων, εκατομμύρια χρόνια πίσω στο μακρινό παρελθόν!

Ανακαλύψτε γιγαντιαίους δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος με εντυπωσιακά χρώματα, υφές, επιβλητικούς ήχους και κινήσεις και περιηγηθείτε ανάμεσα σε πελώρια εκθέματα, φυτά, βράχους και απολιθώματα.

Θαυμάστε τον διάσημο και επιβλητικό Τυρρανόσαυρο Rex, παρατηρήστε έναν Tρικεράτοπα και ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν επιβλητικό Πτερόσαυρο!

Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αγαπούσαν ανέκαθεν τους δεινόσαυρους – και εξακολουθούν να τους αγαπούν σε κάθε ηλικία! Είτε αυτό που τα ελκύει είναι η μελέτη των ιδιαιτεροτήτων τους, είτε ονειρεύονται να ταξιδέψουν πίσω σε μια μακρινή εποχή για να θαυμάσουν τα πιο διάσημα γιγαντιαία πλάσματα, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για τους μικρούς παλαιοντολόγους να εξερευνήσουν τα προϊστορικά εκθέματα, να παίξουν και να μάθουν τα πάντα για την ιστορία τους!

Μια μοναδική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτική, αλλά και διασκεδαστική, η έκθεση των δεινοσαύρων στο Fashion City Outlet είναι μια φανταστική περιπέτεια – γεμάτη μυστήριο, έκπληξη και μια αίσθηση δέους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Μη χάσετε το απίθανο ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων στο Fashion City Outlet! Διάρκεια έκθεσης 5/10/2022 έως και 29/10/2022.

 

LC WAIKIKI, Σετ εσώρουχα αγόρι από 8,99€
LC WAIKIKI, Dino backpack από 8,99€
LC WAIKIKI, Σετ πιτζάμες αγόρι από 14,99€
MANGO, Φούτερ βαμβακερό σχέδιο T-REX 17,99€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝAKAS BOOK HOUSE, «Οι Δεινόσαυροι Μικρή Εγκυκλοπαίδεια Larousse» 10,99€
NAKAS BOOK HOUSE, «Τι θαυμαστή ιστορία! Η εξαφάνιση των δεινοσαύρων» 8,90€
NAKAS BOOK HOUSE, «Όλα όσα ξέρετε για τους δεινόσαυρους είναι λάθος!» από 17,90€ τώρα 16,11€
NAKAS BOOK HOUSE, «Οι Μικροί Κύριοι και οι Δεινόσαυροι» 2,59€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOZEE, Παιδικά μποτάκια Jurassic World από 55€ τώρα 38,50€
KOZEE, Γαλότσες Jurassic World από 38€ τώρα 26,60€
ΚΟΖΕΕ, Παιδικά παπούτσια Jurassic World από 42€ τώρα 29,40€
KOZEE, Παιδικά sneakers Jurassic World από 27€ τώρα 18,90€