Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά στο Fashion City Outlet!

Από τις 20 Απριλίου μέχρι και τις 11 Μαϊου στο Fashion City Outlet συνδυάζεις τις ανοιξιάτικες και πασχαλινές αγορές σου με παιδικές δράσεις για όλη την οικογένεια που ΤΑ ΣΠΑΝΕ!

Δημιουργικά Εργαστήρια, από τις 20/4 έως και τις 11/5

Φτιάχνω το δικό μου Πασχαλινό αυγό: Τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους αυγό και στολίζουν σημεία του εμπορικού κέντρου με τις δημιουργίες τους.

Πλάθω κουλουράκια: Ενα workshop για πασχαλινές λιχουδιές με τους pastry chefs του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Υπεροχές αυγοθήκες: Οι μικροί επισκέπτες του καταστήματος φτιάχνουν τις πιο πρωτότυπες αυγοθήκες.

Διακοσμητικά κουνελάκια: Τα παιδιά φτιάχνουν το πιο πασχαλινό ζωάκι, το κουνελάκι, με τέτοιο τρόπο, που γίνεται το ομορφότερο στολίδι για το παιδικό δωμάτιο.

Μαγικές κάρτες με κουνέλια: Τα παιδιά ζωφραφίζουν την μαγική κάρτα με ήρωα τον λαγό και ανακαλύπτουν ενα φοβερό μαγικό κόλπο.

Πασχαλινά καπέλα: με την βοήθεια τον ηρώων μας τα παιδιά φτιάχνουν τα πιο απίθανα πασχαλινά αξεσουάρ.

Facepainting: Όλοι οι καλεσμένοι μας έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε ό,τι έχουν φανταστεί με υποαλλεργικά χρώματα.

Ανοιξιάτικες κατασκευές: Tα παιδιά φτιάχνουν με τα ίδια τους τα χέρια, χρωματιστά λουλούδια καθώς και σύννεφα, ουράνια τόξα και όμορφα πουλιά για τον ανοιξιάτικο ουρανό!

Διαδραστικές Παραστάσεις, από τις 20/4 έως και τις 11/5

Σούλα η μελλισσούλα & Λίτσα η πασχαλίτσα σε αυγοπεριπέτειες

Η Λίτσα η πασχαλίτσα & η Σούλα η μελισσούλα θα είναι οι πρωταγωνίστριες της πιο απίθανης πασχαλινής παράστασης, μιας τρελής αυγό – περιπέτειας. Με όχημα το θεατρικό παιχνίδι, μεταμορφώνονται σε ντεντέκτιβ και οργανώνουν το πατροπαράδοτο πασχαλινό αυγοκυνήγι, με μια δόση μυστηρίου. Ξεκαρδιστικές δοκιμασίες, απίθανοι αυγό – διαγωνισμοί και οι λιλιπούτιοι φίλοι σας θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν και με την φαντασία τους θα περάσουν αξέχαστα..

Ο Μανιτάριους Μυκιτάκης και τα τρελοκαπέλα

Το μανιτάρι που μιλάει, ο Μανιτάριους Μυκητάκης έρχεται από το δάσος που κατοικεί για να περάσει την αγαπημένη του περίοδο του χρόνου το Πάσχα, με τα παιδιά.

Διοργανώνουμε ένα απίθανο πασχαλινό πάρτυ. Στο πασχαλινό εργαστήρι το μανιτάρι μας βοηθά τα παιδιά να φτιάξουν τα δικά τους πασχαλινά καπέλα.

Ο ερχομός της άνοιξης

Η Σούλα η Μελισσούλα ανοίγει τα φτερά της μαζί με όλη την παρέα της και… βουίζοντας πετάγονται μέχρι το Fashion City Outlet για να μιλήσουν για την αγαπημένη τους εποχή την άνοιξη. Όπως ξέρουμε η μέρα αυτή είναι γεμάτη με λουλούδια, τα αγαπημένα της Μελισσούλας μας που τα παιδιά θα φτιάξουν με τα ίδια τους τα χέρια, καθώς και σύννεφα, ουράνια τόξα και πολλά μα πολλά πουλιά, μιας και η άνοιξη σημαίνει τον ερχομό όλων αυτών των φτερωτών φίλων μας από μακρινές γωνιές της γης.

Παρουσίαση Βιβλίου, 27 Απριλίου 2024 ώρα 18.00, Παιδικό Εργαστήρι Fashion City Outlet

«Χρον ο Βιαστικός» της Δέσποινας Γκουτζολίκα από το βιβλιοπωλείο Nakas Book House

Ετοιμάσου για ένα παραμυθένιο ταξίδι στον χρόνο…

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η εορταστική και δημιουργική σου διάθεση!

Είσοδος Δωρεάν σε όλες τις δράσεις!

Aκολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων: