ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Fashion City Outlet τον Ιούνιο

 

Η 14η Ιουνίου του έκαστου έτος έχει οριστεί απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγειας ώς η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδοσίας. Στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του θεσσαλικού Εκπτωτικού Κέντρου, την Πέμπτη 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στους χώρους του εκπτωτικού εμπορικού κέντρου Fashion City Outlet, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενίσχυση του θετικού αντικτύπου της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία άπτεται όλων των πτυχών της ζωής των τοπικών μας κοινοτήτων.

Η δράση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Fashion City Outlet και σε αυτή συμμετείχαν εργαζόμενοι στα καταστήματα, πελάτες του εκπτωτικού κέντρου καθώς και μέλη της Διοίκησης του Fashion City Outlet.

Στόχος ήταν η καθιέρωση ενός θεσμού εθελοντικής αιμοδοσίας και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού (μέσω της ενημέρωσης του) για τη δημιουργία τακτικών αιμοδοτών που προσφέροντας αίμα θα προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους.