PRINCE OLIVER

SAY NO
#not_typical #not_formal #no_to_dress_code
SAY YES
#colors #new_collection #inspiration
SAY SUIT
#ultrafashion #man #woman
SAY LARISA
SAY PRINCE OLIVER

Συνυφασμένο με το σύγχρονο εκλεπτυσμένο στυλ και τη διαχρονική κομψότητα, το brand Prince Oliver αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια όχι μόνο το όνομα μιας εκτεταμένης αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης, αλλά και ένα εργαστήριο ιδεών υψηλής αισθητικής και ανώτερων προϊόντων. Με σχεδιαστική πρωτοπορία, απαράμιλλη ποιότητα, ιταλικό DNA, κοσμοπολίτικες ρίζες,διεθνή ακτινοβολία, αλλά με ελληνικό management και staf, αντιπροσωπεύει έναν μελετημένο δρόμο κατάκτησης της προσωπικής δόξας, πάντα σε value for moneyτιμές.

Ως premium brand που αγαπά τόσο τη διακριτική, προσιτή και προσγειωμένη πολυτέλεια όσο και την ασυναγώνιστη φρεσκάδα του μοντέρνου, αποτελεί έναν συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης του στυλ και ένα καλειδοσκοπικό πρίσμα εξερεύνησης του πνεύματος της εποχής. Με αξίες, συναισθήματα και συνεχή υποστήριξη της δημιουργικής ελευθερίας ενδύεται τάσεις, σχεδιάζει υφάσματα, αγκαλιάζει υφές, προσαρμόζει καινοτομίες και προτείνει tailored και casualσυλλογές για άνδρες και γυναίκες, όπως επίσης denim, underwear, υποδήματα, τσάντες, ρολόγια, αρώματα, γραβάτες και αξεσουάρ. Ταυτόχρονα, διατηρεί τον ηγετικό του ρόλο στο επίσημο κοστούμι, εκείνο για τις πιο σημαντικές στιγμές του βίου και ιδιαίτερα για τον άνδρα που σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου.

Απελευθερωμένο και αδέσμευτο από συμβατικές σχεδιαστικές φόρμες και τυποποιημένους στιλιστικούς κώδικες, μεταφράζει τις ανάγκες του κοινού σε ολοκληρωμένες προτάσεις και λειτουργεί ως ένας προπομπός αισθητικών εξελίξεων. Έτσι, μπορεί και προσφέρει εύστοχες απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που θέτει διαρκώς η βιομηχανία της Μόδας, η οποία ως γνωστόν αποτελεί αντανάκλαση της κοινωνίας, αλλά και στα συνεχώς μεταβαλλόμενα σενάρια της σύγχρονης ζωής -όπου η μόνη σταθερά, τελικώς, αποδεικνύεται η συνεχής αλλαγή! Με new classicκαι forever modernπροσέγγιση παρουσιάζει κομμάτια που δεν γίνεται να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και συνθέτει ένα ολοκληρωμένο lookπου είναι άνετο, προσεγμένο, καλαίσθητο και ευέλικτο.

Με τη νέα του (2020) λεκτική ταυτότητα και φιλοσοφία «Break the Rules» ενθαρρύνει και προτάσσει τη σημασία της ανάδειξης του προσωπικού στοιχείου στην εμφάνιση, που έρχεται μέσα από την υπέρβαση των στείρων ενδυματολογικών κανόνων. Όμως, όπως κάθε γόνιμη ανατροπή του κανόνα απαιτεί ισχυρές θεωρητικές και πρακτικές βάσεις για να υλοποιηθεί, έτσι και η συγκεκριμένη προϋποθέτει βαθιά γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία: «Γνώρισε, ακολούθησε, σπάσε, διαμόρφωσε και ζήσε με τους δικούς σου κανόνες», αυτή είναι η συμπυκνωμένη προτροπή ενός brand με προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε περιορίζεται σε ατελιέ.

Το brand Prince Oliver διαχειρίζεται εξολοκλήρου η εταιρεία Magnifico S.A.που εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί συνολικά περί τους 200 υπαλλήλους στην Ελλάδα και στην Κύπρο, απευθείας ή μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών. Ως υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας και ευαισθητοποιημένη επιχείρηση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα,υποστηρίζει ένθερμα την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων σε όλα τα καταστήματά της και χρησιμοποιεί κατά βάση ανακυκλώσιμα υλικά για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμησή τους. Επιπρόσθετα, με πρωτοβουλίες και δωρεές συνδράμει αθόρυβα φορείς και οργανώσεις που υπηρετούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρικά

Γυναικεία

Αξεσουάρ

Ρούχα

Αρώματα, Καλλυντικά

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥ – ΠΑΡ: 10:00 – 21:00

ΣΑΒ: 10:00 – 20:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2410 663077