Θεσσαλία, στηρίζουμε από καρδιάς

Τα Public, σε συνέχεια της καταστροφικής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας και θέτοντας τις ανάγκες των κατοίκων των περιοχών ως προτεραιότητα, προσφέρουν από τις 27/09 μέχρι και τις 31/10 ένα ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης για τις ανάγκες της οικογένειας που περιλαμβάνει: 

Για το Σπίτι: 

  • – 35% για τις αγορές όλων των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών
  • – Δωρεάν ανακύκλωση παλιάς συσκευής
  • -15% σε όλες τις επισκευές smartphone & laptop (με εξαίρεση Apple authentic iPhone/MacBook)
  • -15% σε αγορά second go refurbished laptop με την εγγύηση iRepair & Public

Για τα Παιδιά εξασφάλισε:

  • – 35% για τις αγορές σχολικής γραφικής ύλης
  • – 30% για online Ενισχυτική Εκπαίδευση για κάθε μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου για το σχολείο ή ξένες γλώσσες μέσω της πλατφόρμας e-professor.gr
  • – Δωρεάν ηχητικά βιβλία για το μάθημα Ιστορίας όλων των τάξεων σε συνεργασία με την Bookvoice.gr

Οι δικαιούχοι μπορούν να λάβουν τα προνόμια του πακέτου στήριξης, σε 4 επιλεγμένα καταστήματα Public στην περιοχή της Θεσσαλίας, συμπεριλαμβανομένου και του νέου καταστήματος Public + home στο Fashion City Outlet.

Πρωταρχικός στόχος των Public είναι να συμβάλλουν στην τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση των περιοχών και την επανεκκίνηση της ομαλής οικογενειακής ζωής.

Επιπρόσθετα, με αίσθημα αλληλεγγύης, τα Public προχώρησαν ήδη στην δωρεά 165 τεμαχίων σε αντλίες, πιεστικά και πλυστικά μηχανήματα, μέσω του συντονισμού  του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ», για τις ανάγκες καθαρισμού των περιοχών. Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή έχουν προχωρήσει στην παροχή φιαλών νερού στον τοπικό πληθυσμό μέσω των καταστημάτων. Τέλος, με το νέο πρόγραμμαLove Toys” σε συνεργασία με την Swaplanet συλλέγονται παιχνίδια σε 5 καταστήματα της Αττικής τα οποία θα δοθούν με προτεραιότητα στα παιδιά και στις οικογένειας της Θεσσαλίας για να μοιράσουν χαρά και χαμόγελα.

Fashion City Outlet
4th km K. Karamanli Avenue
41335 – Larissa
Tel. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr