Ο William Shakespeare αποκλειστικά στα Nakas Book House!

Στην αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House η επίσημη πρώτη και αποκλειστική διάθεση του νέου εκπαιδευτικού παιχνιδιού “Στα Βήματα του Σαίξπηρ” της σειράς Learning Cube!

Η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House στηρίζει έμπρακτα το ποιοτικό ελληνικό παιχνίδι και παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι της Κ-TOYZ από την σειρά Learning Cube, “Στα βήματα του Σαίξπηρ”, πριν την επίσημη παρουσίαση του στην Διεθνή Έκθεση Παιχνιδιών της Νυρεμβέργης.

Ο νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, αποτελεί ένα ευφάνταστο και εναλλακτικό εργαλείο εκμάθησης αγγλικών για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Με το παιχνίδι αυτό τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα και μέσα από διασκεδαστικους γρίφους και δοκιμασίες, εξοικειώνονται εύκολα με την χρήση της.

Στόχος του παιχνιδιού είναι η κατανόηση και παραγωγή του προφορικού και προοδευτικά του γραπτού λόγου μέσα από παιχνίδια που απαιτούν αντίληψη και λογική σκέψη.

Με 64 κάρτες, περισσότερες από 150 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ειδικό μαρκαδοράκι – σβηστηράκι, το παιχνίδι δίνει τη δυνατοτητα στα παιδιά να γράψουν, να σβήσουν και να σημειώσουν όσες φορές χρειαστεί τις απαντήσεις τους στις κάρτες.

Όλα αυτά εμπνευσμένα από την εποχή και το έργο του William Shakespeare, ο οποίος γίνεται ο πρώτος δάσκαλος αγγλικών για τα παιδιά και τους μυεί στη μαγεία των λέξεων και των γραμμάτων της αγγλικής γλώσσας.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και στο Nakas Book House στο Fashion City Outlet!

Fashion City Outlet
4th km K. Karamanli Avenue
41335 – Larissa
Tel. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr