Παιδικά Εργαστήρια στα Volta Fun Park

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη  προγράμματος Project Management από τα Volta Fun Park σε συνεργασία με την IPMA Kids! Τα εργαστήρια (workshops) θα πραγματοποιηθούν στον παιδότοπο Volta Fun Park, στο Fashion City Outlet στις 7/6 και 13/6, και αφορούν  σε παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών.

Στόχος είναι μέσα από ομαδική εργασία και δημιουργικά παιχνίδια τα νέα παιδιά, να αναπτύξουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τις ηγετικές τους ικανότητες, την διαχείριση συγκρούσεων και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς τους καθώς έχει παρατηρηθεί διεθνώς ότι αυτές οι δεξιότητες λείπουν σήμερα στα νέα παιδιά. Το πρόγραμμα της IPMA Kids που θα τρέξει στα Volta Fun Park στοχεύει στην ενδυνάμωση τους!

Ένα παράδειγμα τέτοιου workshop είναι να κατασκευάσουν έναν πύργο με χαρτιά, ψαλίδι και μαρκαδόρους. Υπάρχουν πολλά ακόμη workshops, τα οποία προσαρμόζονται για την κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ως επιβράβευση τα παιδιά θα πάρουν μια κονκάρδα «Ι am a PM Κid” και ένα δίπλωμα ΡΜ kid/teen από το International Project Management Association- ΙPΜΑ.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Γενική είσοδος: 8 ευρώ και για group 3+ το κόστος είναι 6,5€ /παιδί

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.ipma-greece.gr/events/1i-drasi-ipma-teens/»

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr