Η Συναρπαστική Έκθεση «Εποχή των Παγετώνων» στο Fashion City Outlet!

Το Fashion City Outlet προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα απίστευτο ταξίδι…Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν ζώα που ζούσαν στη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, την Εποχή των Παγετώνων!

Ανακαλύψτε εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα που κυριαρχούσαν στον πλανήτη εκείνη την εποχή  σε φυσικό μέγεθος, με εντυπωσιακά χρώματα, υφές, επιβλητικούς ήχους και κινήσεις και περιηγηθείτε ανάμεσα στα παγωμένα εκθέματα με την χαμηλή βλάστηση και τους βράχους σαν να βρίσκεστε σε αυτές τις πολικές συνθήκες.

Θαυμάστε το επιβλητικό Μαμούθ, παρατηρήστε έναν Σμιλόδοντα και ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν Γιγάντιο Κάστορα!

Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αγαπούσαν ανέκαθεν αυτή την Εποχή – και εξακολουθούν να την αγαπούν σε κάθε ηλικία! Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για τους μικρούς παλαιοντολόγους να εξερευνήσουν τα προϊστορικά εκθέματα, να παίξουν και να μάθουν τα πάντα για την ιστορία τους!

Επιπλέον, με τις παιδικές , εκπαιδευτικές δραστηριότητες  οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πειράματα για να κατανοήσουν το λιώσιμο των πάγων, να κατασκευάσουν το Βραχιόλι του Νερού, να ακούσουν ξεκαρδιστικές ιστορίες για τα προϊστορικά ζώα και να κλείσουν με τον ΠαγοΧορό την μοναδική αυτή εμπειρία! Όλα αυτά παρέα με τους δύο ειδικούς επιστήμονες, την κυρία Παγώνα Παγοκολώνα και τον κύριο Άκη Παγάκη

Μια μοναδική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτική, αλλά και διασκεδαστική, η έκθεση «η Εποχή των Παγετώνων» στο Fashion City Outlet είναι μια φανταστική περιπέτεια – γεμάτη μυστήριο, έκπληξη και μια αίσθηση δέους που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Μη χάσετε το απίθανο αυτό ταξίδι στο Fashion City Outlet!

Διάρκεια έκθεσης 6/2/2023 έως και 26/2/2023

Παιδικές δραστηριότητες

  • Σάββατο 11 Φεβρουαρίου : 11:00-14:00 και 17:00-20:00
  • Σάββατο 18 Φεβρουαρίου: 11:00-14:00
  • Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: 17:00-20:00

Fashion City Outlet
4th km K. Karamanli Avenue
41335 – Larissa
Tel. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr