«Και έζησαν αυτές καλά»

­­Γέμισαν γυναίκες οι διάδρομοι του Fashion City Outlet στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Fashion City Outlet, σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, στοχεύοντας να διαδώσει το ηχηρό μήνυμα πως «Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί και κάθε νίκη είναι γιορτή»! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μήνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας, υποδέχθηκε χιλιάδες κόσμο και κυρίως γυναίκες, οι οποίες γέμισαν τους διαδρόμους του και έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως η πρόληψη, καθώς και η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση από τους ειδικούς ιατρούς, μπορεί να νικήσει τον καρκίνο του μαστού. Παρόντες στην εκδήλωση, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των τοπικών αρχών και εκλεκτά μέλη της επιστημονικής κοινότητας που κάλυψαν όλες τις πτυχές του θέματος: πρόληψη, γονιδιακό έλεγχο, σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση, θεραπευτικές μέθοδοι.

Το Fashion City Outlet για μία ακόμη φορά υπήρξε φιλόξενος οικοδεσπότης, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη να επιστρέψει στην θεσσαλική κοινωνία την αγάπη και υποστήριξη που εισπράττει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του στη Λάρισα.

Σταθερή του επιλογή είναι η στήριξη ανάλογων δράσεων στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του επενδύει σε ενέργειες που προάγουν την υγεία και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, στις δωρεές στην κοινότητα ή φιλανθρωπικά ιδρύματα, στην συμμετοχή σε δραστηριότητες διαφόρων κοινωνικών φορέων και στην ενίσχυση του εθελοντισμού.

Οι γυναίκες της καρδιάς μας έδωσαν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, νίκησαν …«Και έζησαν αυτές καλά». Αυτός ήταν ο  επίλογος της εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε με την προσφορά ροζ γλυκισμάτων που ετοίμασαν οι σπουδαστές της σχολής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, υπό τους ήχους σαξόφωνου. Η ραδιοφωνική παραγωγός ‘Ελενα Οικονόμου, υποδέχτηκε το κοινό, το οποίο φωτογραφήθηκε για τον κοινό σκοπό και έλαβε μέρος σε διαγωνισμό για δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες με τομοσύνθεση και κλινικούς ελέγχους από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καθώς και για δωροεπιταγές προς εξαργύρωση στο Fashion City Outlet. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Fashion City Outlet συνεισέφεραν με ειδικές ροζ προσφορές ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα και τα παιδιά διασκέδασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δημιουργικής απασχόλησης με τη φροντίδα άριστων επαγγελματιών από το κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης « Η Παρέα μας».

Fashion City Outlet
4th km K. Karamanli Avenue
41335 – Larissa
Tel. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr