VOLTA FUN PARK

To Volta fun park, η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδότοπων της Ελλάδας, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet! Ένας σύγχρονος, ζεστός και διασκεδαστικός χώρος, που υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι και σίγουρα θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Μία εντυπωσιακή παιχνιδοκατασκευή «Ζούγκλα», μία μοντέρνα πίστα rollerskating, απίθανες δραστηριότητες εικονικής πραγματικότητας και δεκάδες κερματοφόρα παιχνίδια ,ενώ τους θερινούς μήνες, στον εξωτερικό χώρο, θα βρείτε τραμπολίνο, φουσκωτό, τραινάκι, βαρκάκια και άλλα πολλά παιχνίδια που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα, δροσερές σαλάτες, pizza καθώς και γλυκά εδέσματα. Με άλλα λόγια… ένα μενού που σίγουρα δεν το συναντάς σε έναν συνηθισμένο παιδότοπο!

Και αν τα γενέθλια του παιδιού σας πλησιάζουν και θέλετε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ που θα εντυπωσιάσει, είστε στον ιδανικό χώρο… Το Volta fun park γνωρίζει πως να διοργανώσει ένα παιδικό πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι.
VOLTA FUN PARK. Η καλύτερη βόλτα της ζωής σας!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποτά

Αναψυκτικά

Καφέ

Γλυκά

Παγωτά

Φαγητό

Σαλάτα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ – Παρ : 17:00 – 22:00

Από 3/9

Σάββατο : 10:00 – 22:00

Κυριακή : 10:00 – 22:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2410 660703